Gyömrői
Kézilabda Akadémia
“Jó itt élni, jó itt sportolni!”

Főnix Kupa- Debrecen 2019

Kiváló csapatok, színvonalas mérkőzések! Idén harmadik alkalommal látogattunk Debrecen városába. Ezúttal két korosztályunkkal vettünk részt az ország egyik legrangosabb tornáján.

U13 Fiú korosztályban igen figyelemre méltó együttesekkel, mint Gyöngyös, Mátészalka, Tiszavasvári vagy Debrecen csaphattunk össze, s a mérkőzések végkimenetelét 1-1 akár időntúli szabaddobásból eső gól döntötte el. Végül a nyolcadik helyet sikerült elérnünk.

U14 Lány kategóriában egy-egy I. osztályú csapattól eltekintve jelen volt az ország krémje. Mondhatni „halál csoportba” kerülve, nem sikerült a bravúr, így nem jutottunk a legjobb négybe. Bár megszorongattuk a Győr csapatát, ez ezúttal „csak” a csoport második helyére volt elegendő, s a lebonyolításnak köszönhetően így az 5-7.helyért játszhattunk a záró napon. Debrecen ezúttal jobbnak bizonyult, viszont a Kozármisleny elleni győzelmünknek köszönhetően a hatodik helyen zártunk.

A sok-sok mérkőzés között azért lazíthattunk is kicsit, s a gyerekek óriási örömére kihasználhattuk az Aquaticum valamennyi élményfürdős szolgáltatását is. Több szülinaposunk is jelen volt, így az ünneplés sem maradhatott el!

Igen fárasztó, de élményekben gazdag, eseményekben bővelkedő, tartalmas, és rendkívül hasznos napokat tölthettünk ezúttal is együtt!