Gyömrői
Kézilabda Akadémia
“Jó itt élni, jó itt sportolni!”

I. Kézilabda Akadémiai Sport Bál

A 2018-as báli szezon indításaként - Katalin nap ürügyén

Hölgyek, Urak, ideje fényezni a lakkcipőket, előkészíteni a kisestélyi ruhákat!!! Óriási örömünkre ugyanis 2018.november 24-én (szombaton) 19:00 órától kerül megrendezésre a Gyömrői Kézilabda Akadémia, s a szervezetet működtető Helló Gyömrő! Alapítvány rendezésében az egyesület első BÁLJA az Új Halászkert Étterem és Club Allure-ben, Gyömrőn, a város szívében!!!
Egy este, ahol a pálya táncparketté változik, ahol nem "csak" a játékosoké a főszerep, ahol sportoló, sportkedvelő együtt mulathat, nevethet.
Jegyek október 29-től rendelhetőek, illetve vásárolhatóak kizárólag elővételben a gyomroika@gmail.com e-mail címen,személyes átvétellel az Ignácz Ilona Városi Sportcsarnokban, illetve Akadémiánk valamennyi utánpótlás edzőjétől közvetlenül.Támogató jegyek 1000 Ft, 2000 Ft értékben, belépőjegy köszöntő itallal 2000 Ft, belépő és vacsora jegy (köszöntő itallal, svédasztalos vacsorával) 4000Ft értében.
Az est folyamán az élőzenéről, s a fantasztikus hangulatról a Party Face Band zenekar gondoskodik majd!
Vacsora, zene, tánc, tombola, s korlátlan sütemény fogyasztás egész éjen át!

Aki teheti ne hagyja ki?! Teremtsünk hagyományt!Töltsük meg együtt a helyet, ahogy hétről-hétre a lelátót, s tegyük együtt felejthetetlenné a pillanatot!

Szeretettel várunk Mindenkit!

Akadémiai Bál