Gyömrői
Kézilabda Akadémia
“Jó itt élni, jó itt sportolni!”

II. Akadémiai Sport Bál

A 2019-es báli szezon indításaként - Katalin nap ürügyén

Hölgyek, Urak, ideje újra fényezni a lakkcipőket, előkészíteni a kisestélyi ruhákat!!! A tavalyi nagy sikerre való tekintettel, óriási örömünkre idén is megrendezésre kerül 2019.november 23-án (szombaton) 19:00 órától a Gyömrői Kézilabda Akadémia, s a szervezetet működtető Helló Gyömrő! Alapítvány szervezésében, az egyesület második BÁLJA az Új Halászkert Étterem és Club Allure-ben, Gyömrőn, a város szívében!!!
Egy este, ahol a pálya ismét táncparketté változik, ahol nem "csak" a játékosoké a főszerep, ahol sportoló, sportkedvelő együtt mulathat, nevethet.
Jegyek október 21-től rendelhetőek, illetve vásárolhatóak kizárólag elővételben a gyomroika@gmail.com e-mail címen,személyes átvétellel az Ignácz Ilona Városi Sportcsarnokban, illetve Akadémiánk valamennyi utánpótlás edzőjétől közvetlenül.Támogató jegyek 1000 Ft értékben, belépőjegy köszöntő itallal 2000 Ft, belépő és vacsora jegy (köszöntő itallal, svédasztalos vacsorával) 4000Ft értében.
Az est folyamán az élőzenéről, s a fantasztikus hangulatról a Party Face Band zenekar gondoskodik majd!
Vacsora, zene, tánc, tombola, s korlátlan sütemény fogyasztás egész éjen át!

Aki teheti ne hagyja ki?! Töltsük meg együtt a helyet, ahogy hétről-hétre a lelátót, s tegyük együtt felejthetetlenné a pillanatot!

Szeretettel várunk Mindenkit!

Bál