Gyömrői
Kézilabda Akadémia
“Jó itt élni, jó itt sportolni!”

KARÁCSONYI KÉZILABDA GÁLA

„Gigászi küzdelmek, meghitt, örömteli ünnepi pillanatok!” Hagyományainkhoz hűen 2018 decemberében is megrendezésre került évzáró Karácsonyi (szivacs)kézilabda gálánk az Ignácz Ilona Városi Sportcsarnokban.

Szivacskézilabdázóink játékos feladatokban mérettethettek meg, legkedvesebb játékaikat játszhatták kedvükre. Óriási sikere volt a két kapus szivacskézilabda mérkőzéseknek, illetve kidobó játékoknak szüleik ellen!

A felfújt labdás korosztályok Szülők-Gyerekek mérkőzéseire rengeteg résztvevővel ”teltház” előtt került sor idén is. A szülők, s a gyermekek is óriási lelkesedéssel és motivációval vetették bele magukat a küzdelmekbe. A mérkőzések szüneteiben a 7 méteres lövő versenyek sem maradhattak el.

A téli nap fénypontja, Akadémiánk valamennyi utánpótlás csapatának karácsonyi meglepetés ajándékainak átadása, valamint a 2017/18-as bajnoki évben legtöbbet fejlődött utánpótlás játékosainak külön díjazása volt. Az este záró momentumaként pedig a gyerekek által kiválasztott játékosok csaphattak össze edzőikkel az All Star vs Edzők mérkőzésen!