Gyömrői
Kézilabda Akadémia
“Jó itt élni, jó itt sportolni!”

Karácsonyi Kézilabda Gála 2019

„Szülők-Gyermekek ki-ki mérkőzések, meghitt, örömteli ünnepi pillanatok!”

Hagyományainkhoz híven az Ünnepek előtt idén megrendezésre került évzáró Karácsonyi (Szivacs)Kézilabda/Utánpótlás Díjátadó Gálánk az Ignácz Ilona Városi Sportcsarnokban!

A délután a megszokott módon legfiatalabb, szivacskézilabdás játékosainkkal, valamint hozzátartozóikkal indult, akik játékos feladatokban mérettethettek meg, legkedvesebb játékaikat játszhatták kedvükre edzőikkel, játszó partnereikkel. Hatalmas sikere volt a két kapus szivacskézilabda mérkőzéseknek, a 7 méteres lövéseknek, illetve kidobó játékoknak szüleik/nagy testvéreik ellen!

A további gyermekbajnoki korosztályok Szülők-Gyerekek mérkőzéseire rekord résztvevővel ”teltház” előtt került sor idén is. A szülők, s a játékosok is óriási lelkesedéssel és motivációval vetették bele magukat a küzdelmekbe, a lelátókon pedig zúgott a „HAJRÁ SZÜLŐK, HAJRÁ GYEREKEK!”.  A gyerekek által kiválasztott játékosok pedig edzőikkel csaphattak össze az All Star vs Edzők mérkőzésen!

A téli est fénypontja idén is, Akadémiánk valamennyi utánpótlás csapatának karácsonyi meglepetés ajándékainak átadása, valamint a 2018/19-es bajnoki évben legtöbbet fejlődött, legeredményesebb utánpótlás játékosainak külön díjazása volt. Nem kevesebb, mint 30 játékos, valamint 9 családtag/szurkoló és támogató/közreműködő részesült külön elismerésben!